Jeg sa det, Koeman. (foto: atletico, twitter)

Barcelona har innsett at de gjorde en gedigen tabbe forrige sommer da de dyttet Luis Suarez ut i kulda, men gjort er gjort. Å glemme det, blir en annen sak. Suarez sørger nemlig hver eneste uke for å pirke i såret til Barcelona meg scoringer, og har nå gjort seg historisk i første sesong som utstøtt Barcelona-gamling.

16 scoringer på 17 La Liga-kamper er rett og slett rått. Suarez er ikke den eneste som scorer for klubben sin i så og si alle kamper, men når vi vet at dette er første sesong med nye medspillere – etter en mildt sagt kaotisk overgangsperiode i fjor sommer/høst – da blir dette eksepsjonelt.

Les: Hvor lenge kan vi kalle dette Uniteds luksus-problem?

Og faktisk historisk.

For ifølge Opta har ikke dette skjedd siden Cristiano Ronaldo hadde sin ekstreme første-sesong hos Real Madrid etter overgangen fra United i 2009.

Portugiseren dro til med 15 scoringer på sine første 17 kamper, noe som ble sett på som ekstremt. Utstøtte Suarez tok like godt og passerte Ronaldo med sine 16 på tilsvarende mange kamper.

Dermed står Suarez som historisk, har skutt Atletico Madrid til en ti-poengs ledelse i La Liga og er toppscorer i ligaen med tre scoringer fler enn kompisen Messi.

Snakk om vinnerskalle!

Les: Eden Hazard gjør noe helt utenkelig for en superstjerne til godt over milliarden