Solskjær og United har en situasjon i anmarsj. (foto. united, twitter)

Mot Everton var det ikke en total meltdown av David de Gea, men den første scoringen han slapp inn som tillot Everton tilbake i kampen, var ikke akkurat imponerende. Nå viste også Alisson i 4-1 tapet mot City at alle keepere har mindre gode øyeblikk.

Men både de Gea og Alisson er godt kjent med at den minste fomling kan bety poengtap. Hos Manchester United er det en utålmodig 23-åring som hver uke mener at de Gea bør starte på benken.

Les: Italiensk media: Pochettino går for målmaskinen United glemte

Nå har vi ikke hørt Dean Henderson selv uttrykke dette, men når Solskjær beskriver Uniteds keeper-kronprins, skjønner vi at 23-åringen ikke sitter stille når de Gea underleverer.

Henderson har vært på banen i ti kamper denne sesongen, men bare to Premier League-kamper fra start. Sammenlignet med 36 kamper forrige sesong hos Sheffield United (som virkelig hadde trengt Henderson denne sesongen), må det være en lidelse å se David de Gea «servere» til scoring for motstanderne.

-Dean har spilt bra når han har fått sjansen. Han har modnet, og jeg ser at han har utviklet spillet sitt. Jeg vet han ikke har spilt så mange kamper som forrige sesong, men du ser bedring på trening og i hver kamp, begynner Solskjær til Sky Sports.

Les på Popidol: The Weeknd brukte 65 millioner av sine egne penger på Super Bowl show

Betyr dette at Henderson er fornøyd med situasjonen bak de Gea?

-Selvfølgelig, han er ikke den mest tålmodige typen. Han ønsker å spille hver kamp, fordi han vet han presterer bra, legger Solskjær til.

Det ligger en potensiell utfordring her når vi nærmer oss sommeren. For én ting er sikkert: Dean Henderson er ikke typen som går to sesonger på rad i andrekeeperens skyggeland.

Les: Manchester United har muligheten til signaturen som må bli historisk