Juka Jovic her sammen med en bimbo.

Luka Jovic har ikke hatt det beste første året på Real Madrid, med spissen som nå må isolere seg etter å ha vært i selskap med en venn som testet positivt for COVID-19.

Han har ikke vært på trening på Valdebebas de to siste dagene, Selv om den første coronavirus-testen han gjennomgikk var negativ. Jovics venn i Madrid fra Beograd mandag klokka 12.00. Real Madrids protokoll krever at alle spillerbesøk sjekkes umiddelbart ved ankomst.

Les: Liverpool må klare seg uten Jordan Henderson

Vennen testet positivt og ble umiddelbart fjernet fra Jovics miljø. På mandag, til tross for at det ikke var noen trening, gjennomgikk Jovic en første test, noe som ga et negativt resultat.Klubbprotokoll krever at Jovic nå skal isolere seg hjemme.

22-åringen vil ikke komme tilbake til lagets miljø til han har bestått alle påfølgende tester i løpet av de dagene som ble opprettet av Real Madrids medisinske protokoll for å bekrefte at han absolutt ikke har noen risiko for smitte.

Loven markerer to negativer, men Los Blancos utfører mo re enn to for å ta de maksimale forholdsreglene. Nyhetene, som ble avslørt først av El Chiringuito de Jugones, kommer til å bekrefte Jovics dårlige formue i debutsesongen i den spanske hovedstaden.

Les: Daniel Levy lamslått av gigantisk lønnskrav

Etter å ha blitt solgt for 60 millioner euro fra Eintracht Frankfurt i fjor sommer, etter å ha scoret 27 mål for det tyske laget, det ble forventet mye av spissen. Hans prestasjoner og hans atferd utenfor banen var langt fra hva Real Madrid og klubbens supportere forventet. For å begynne med, på et sportslig nivå , Jovic har scoret to mål og gitt to assists på bare 770 minutter av handlinger i løpet av 25 kamper. I november fikk han en hofteskade som knapt påvirket Zinedine Zidanes planer.

Men uhellet var ingenting sammenlignet med skaden han kom tilbake fra, en ekstra-artikulært brudd i høyre fot som førte til at han gikk glipp av de fem første kampene etter gjenopptakelse av La Liga.

Les på F7: Jim Carrey gir ut sin første bok

Jovic kom tilbake som en erstatter mot Getafe og spilte knapt et minutt unna på Athletic Club.

Han har også kommet overskrifter for seg selv utenfor banen. 29. mars ble Jovic rapportert av serbisk politi etter å ha hoppet over karantenen som ble pålagt borgere som ankom fra utlandet etter å ha reist til Beograd med Real Madrids tillatelse, etter Trey Thompkins ‘positive COVID-19-test. En måned senere ble han innkalt til å vises for det serbiske påtalemyndighetens kontor med fare for en eventuell bot som varierer fra 1.275 euro til tre års fengsel.

I den første uken i juni, før gjenopptakelsen av LaLiga Santander og med Jovic fortsatt skadet, Det oppstod en annen kontrovers involvering av serberen. Denne gangen organiserte han sammen med Getafe midtbanespiller Nemanja Maksimovic og Atletico Madrid-spiss Ivan Saponjic en grill som ble fulgt av at de gikk i svømmebassenget, da Jovics partner delte på sosiale medier og senere ble hentet av Deportes Cuatro. Karrusellen til negative nyheter i hovedrollen Jovic blir nå sammen med at han må isolere seg etter å ha vært i kontakt med en venn som testet positivt for COVID-19.

Dette er det siste kapittelet i det forferdelige året Jovic har hatt siden han signerte for Real Madrid.

Luka Jovic ankom Real Madrid sommeren 2019 med sikte på å bli en pålitelig sikkerhetskopi til Karim Benzema på kort sikt og å erstatte franskmannen på lang sikt, men det har ikke gått etter planen.

Den serbiske spissen har ikke klart å gjenskape formen han viste på Eintracht Frankfurt i løpet av et skuffende første år i spansk fotball. Det har vært så dårlig at Real Madrid nå lytter til tilbud for 22-åringen. Mens den første ideen var at Jovic skulle gå på lån på jakt etter minutter, utelukker ikke Real Madrid noen alternativer nå.

Med tanke på at han bare ankom for 12 måneder siden og gjorde det for 60 millioner euro, er dette en stor utvikling.Jovic har bare to mål til navnet hans denne sesongen fra sine 770 minutter – over 25 kamper, hvorav åtte han startet. tonehøyde er det viktigste aspektet, slik spilleren har oppført seg under koronavirus-krisen.

Han dro til Serbia under nedstengningen og brøt deretter Serbias egne karanteneregler, han kom tilbake og pådro seg en mystisk skade borte fra banen og han brøt LaLigas protokoll ved å delta på en grillfest med Getafe’s Nemanja Maksimovic og Atletico Madrids Ivan Saponjic.Now, som La Sexta avslørte onsdag at han er i karantene igjen da han kom i kontakt med en venn som har testet positivt for COVID-19.

Zinedine Zidane har alltid trodd på spilleren og var fast bestemt på å gi ham muligheter i fremtiden, men nå ser det ut til at slike muligheter måtte komme bort fra Real Madrid.