Good crazy

Når det er managerskifte kommer det som oftest inn noen gamle kjenninger av den nye lederen. I Barcelona kan det gå mot et comeback for en helt spesiell tidligere Barca-terrier.

Dani Alves. Spilleren, som i en alder av 38 ble Olympisk mester med kidsa på det brasilianske OL-laget, har brutt med Sao Paulo og inviterte Barcelona tidligere i høst til å ringe ham.

Les: Perfekt timing for Coutinho!

-Jeg sa at når Barca har bruk for meg og ønsker meg, så vil jeg være til rådighet, uansett hvor jeg er. Beundringen, kjærligheten og respekten jeg har for klubben er stor, sa Alves ifølge Sport.

Bare å ringe. (foto: alves, twitter)

Og dette var før tidligere lagkompis Xavi tok over taktstokken på Camp Nou.

Ifølge det brasilianske mediet UOL er Barcelona-ledelsen i møte med Alves for å diskutere en mulig retur i januar. Overgangsjournalisten Nicolo Schira hevder at både Barca-president Laporta og Xavi fortsatt anser 38-åringen som en topp spiller, som i tillegg kan ta ansvaret for de mange unge talentene i klubben.

Les på Tysk fotball: Hansi Flick med hasteendring i den tyske landslagstroppen

Dani Alves representerer det Xavi trenger hos hver eneste Barca-spiller, med brasilianeren ute på gressmatta når Xavi bedre ut med kulturbyggingen.

Alves i kjent postitur, denne gangen i PSG-drakt..

Forsvarsspilleren Dani Alves var med sine 391 kamper for Barca en viktig faktor for suksessen i Barcas storhetstid. Med 101 assists forteller det også historien om en forsvarsspiller som var en viktig brikke i Barcelonas geniale angrepsspill.

Dette må bare skje, Xavi!

OPPDATERT: På lørdag kom bekreftelsen!

Les: Xavi innfører old school-regler i Barcelona