Roman Abramovitsj

Man må kunne si at 2018 ikke har vært et fantastisk år for en av verdens rikeste russere, Roman Abramovitsj. Han får ikke fornyet sin oppholdstillatelse i England, «må» selge sitt favoritt leketøy Chelsea og nå gjennom Football Leaks blir avslørt med skitten fotballmoral.

Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater. Nå risikerer Chelsea Premier League-klubb overgangsnekt som smekk på fingrene.

Kan tape milliarder – The Roman empire is over!

Ifølge det franske nettstedet Mediapart, som publiserer funnene, skal Chelsea være en av klubbene som kan bli straffet med utestengelse fra overganger i to år. Det kan krafig redusere verdien av klubben og hindre Roman i å få det han ønsker for klubben.

Les: For bare 22 milliarder kroner kan Chelsea bli din

Roman eier mer enn Chelsea i London, blandet annet eier han Kensington Mansion som er verdt ca 2 milliarder og 30 % selskapet Evraz et metallselskap hvor hans andel er verdt ca 3 milliarder. Han har også fingrene sine i en rekke andre investeringer i London og resten av England. – Hva han gjør med de nå er usikkert, men en ting er pressen i England enig i, «The Roman Empire is over»

Det skal være kjøp av spillere under 18 år som skaper problemer for London-klubben, spesielt vingen Bertrand Traoré, som i fjor ble solgt til Lyon.

Her skjedde det noe muffens. (foto: traore, twitter)

Les: Klopp og Guardiola får mye av æren for Englands fremgangTraoré, som offisielt ble annonsert som Chelsea spiller i januar 2014, skal ha blitt avbildet i en U18-kamp mot Arsenal som 16-åring. Londonerne har angivelig også innrømmet å ha betalt Traorés mor 1.6 millioner kroner for å sikre seg rettighetene til spilleren.Ifølge det franske nettstedet, risikerer nå Sarris gjeng en utestengelse i fire overgangsvinduer.

Hva sier du til dette, Sarri? (foto: chelsea, twitter)

Men Chelsea er ikke den eneste som etterforskes. Ifølge Telegraph er det også fire andre toppklubber fra England som settes under lupen.

Oppgjørets time har kommet.

Les: Ny Premier League-klubb opp som favoritt til Pulisic-overgang