Nytt håp er tent for supporterne. Hvertfall for de første månedene. (foto: chelsea)

Dette er en nyhet vi har ventet på en stund, i mai kom det første meget tydelige signalet da Chelsea bestemte seg for å ikke bygge ny stadion. – Det enorme negative fokuset på Russland og russiske investeringer har lenge tæret på Chelsea sin styrtrike eier.

Hvis du vinner en million hver eneste dag på Flax tar det deg litt over 60 år før du får råd til å betale det Roman Abramovitsj krever for Chelsea i følge gårsdagens The Sunday Times.

Les: Rafael Benitez brukte ikke sine beste spillere mot Chelsea

Det skal være en amerikansk bank som har fått oppdraget å selge klubben. ønsket kommer etter at britiske myndigheter har begynt å slå hardt ned på russiske milliardærer og at Brexit nærmer seg.

Les: Bygger ikke ny stadion som en takk for sist

Chelsea kan vise seg å bli god business, Abramovitsj kjøpe klubben i 2003 for 1,5 milliarder kroner. – Han har spyttet inn noen milliarder etter det, men klubben som nå tjener penger vil likevel gi han en meget god avkastning.

I år er de ikke med i Champions League og regnes ikke som den største favoritten til å ta Premier League i år, til tross for full pot på de første tre kampene og en ny og meget spennende manager i italieneren Maurizio Sarri.

I 2012 vant klubben mesterligaen. Chelsea har også vunnet Premier League fem ganger siden Abramovitsj kom inn som eier.

Les på F7: Elon Musk sin glorie er borte