Julian Nagelsmann brummer også på bortebane mot Østerrike.

At det blir kamp om Bayer Leverkusens suksessmanager Xabi Alonso denne sommeren er hevet over enhver tvil. – I tillegg at hans to tidligere klubber Bayern München og Liverpool kjemper om hans gunst er det også en god sjanse for at Alonso blir værende i Leverkusen.

Bayern München skal ha en ny manager denne sommeren ettersom Thomas Tuchel drar videre ved sesongslutt. Nå kommer informasjon som hevder at et oppsiktsvekkende skifte kan finne sted. Bild melder at Bayern absolutt har Xabi Alonso øverst på sine ønskelister, men annerkjenner at konkurransen fra Liverpool og hans nåværende klubb kan bli stor.

Les: Carlo Ancelotti er sikker han kan få Manchester United-duo til å briljere igjen

Hvis du ikke klarer å overbevise spanjolen, utelukker ikke ledelsen et comeback for Julian Nagelsmann.

36-åringen, som nå er landslagsjef for Tyskland, fikk noe uventet sparken av Bayern i fjor vår. Han ble deretter erstattet av Tuchel.

Julian Nagelsmann har «uferdige saker» i Bayern München

Men mye har skjedd i Bayern München siden den gang. For eksempel har klubb-høvdinger Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic sluttet. Den nye ledelsen er ifølge Bild ikke fremmed for å ansette Nagelsmann igjen.

Det må uansett bli etter EM er ferdig, Nagelsmann sin kontakt med «Die Mannschaft» varer til etter EM på hjemmebane er over.

Nagelsmann har også ledet RB leipzig og Hoffenheim.

Les: Gjør «alt i sin makt» for at drømmen om en Modric retur skal bli virkelig