Luka Modric. (foto: Real Madrid, twitter)

Den kroatiske midtbanespilleren Luka Modric har egentlig helt siden han fikk Ballon d’or i 2018 følt at han har ramlet litt utenfor hos Real Madrid. – Han har vært ryktet bort fra den spanske storklubben i flere overgangsvinduer nå, men denne gangen ser det ut som om 38 åringen forlater Santiago Bernabéu.

Til sommeren er det 12 år siden Luka Modric kom fra Tottenham på en overgang verdt 35 millioner euro. – Avtalen hans er forlenget flere ganger, sist i fjor sommer og da bare for et år. Det snakkes fortsatt om et år til, men sparsomt med spilletid og en til tider synlig misfornøyd spiller gjør det svært lite sannsynlig.

Les: Har funnet Keylor Navas erstatter i Borussia Dortmund

Dinamo Zagreb håper på et Modric-retur

Mundo Deportivo melder at Luka Modric kan velge klubber i Saudi Premier League, SPL og i MLS. Avisen skriver at beslutningen om hvor han skal fortsette karrieren etter tiden i «Los Blancos» vil rett og slett være i hans egne hender.

Den kroatiske avisen «24 Sata» hevder at Dinamo Zagreb håper at Modric ønsker å avslutte karrieren i sin tidligere klubb og kroatene gjør «alt som står i deres makt» for å gjøre det til en realitet. Om det faktisk blir slik? Det gjenstår å se.

Klubbpresident Mirko Barisic skal ha ringt Real Madrid-spilleren, forsøkt å overbevise ham og fortalt ham at døren «alltid er åpen». Ifølge samme avis avviste ikke Modric muligheten, men lot heller døren stå på gløtt. Noe som har vekket håp.

Modric begynte sin imponerende karriere i NK Zadars akademi før han flyttet til Dinamo Zagreb som 15-åring. Der slo han igjennom noen år senere, etterfulgt av at han i 2008 ble kjøpt av Tottenham.

Real Madrid tar imot Sevilla senere i dag.