(foto: real, twitter)

Real Madrid manager Zinedine Zidane er ikke kjent for å være verdens mest omgjengelige person, han er en 100% vinnerskalle som ikke blåservarmluft på fintfølelse fotballstjerner. – Vet ikke om jeg har rett, men den franske verdensmesteren minner meg om vår egen Kjetil Rekdal.

Goal melder i dag at Marcello er utelatt fra Real Madrids tropp til dagens kamp mot Granada på grunn av en krangel med Zinedine Zidane.

Les: Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Real Madrid-forsvarer Marcelo har oftest denne sesongen stått i skuggen bak Ferland Mendy, men Marcelo i det siste da Mendy er ute med skade. – I kveld klokken 10 er Real Madrid i aksjon, med verken Marcelo eller Mendy i troppen.

Mendy er fortsatt skadet, men Marcelos fravær skyldes at brasilianeren har hatt en krangel med Zinedine Zidane.

Marcelo har vært frustrert over Zidanes uttak og taktikk, og det skal ha ført til krangel på tirsdagens trening. I følge Goal er ikke Marcelo den eneste etablerte Madrid-spilleren som er misfornøyd med Zidanes metoder.

Til torsdagens kamp har Real Madrid bare fire forsvarere i troppen i form av Eder Militao, Nacho, Alvaro Odriozola og 19 år gamle Miguel Gutierrez.

Kampen er spesielt viktig for Real Madrid hvis laget skal gjøre noe håp om å gjenvinne La Liga-tittelen, etter at Atletico vant onsdag kveld.

Les på F7: Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel