Begynner å bli utålmodig. (foto: chelsea, twitter)

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller?

Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga.

Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper

Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13. plass på tabellen er sånn helt greit, ikke mer.

Denne sommeren kan London-klubben gå gjennom et stort skifte. Manager Hodgson og 11 spilleres kontrakter renner ut etter sesongen.

Les på F7: Andres Iniesta forlenger

The Telegraph hevder Palace seriøst vurderer manager-skifte, der Frank Lampard er den ledende kandidaten. De fikk med seg at Lampard i sin eneste full sesong med Chelsea coachet en gjeng med unge spillere til topp-fire i Premier League da klubben var utstengt fra overgangsmarkedet. Så kom handlerunden på godt over to milliarder kroner – og problemene tårnet seg opp for Lampard.

Les på Engelske klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero

Ryktene sier at Palace får skrapt sammen solide 50 millioner pund til en runde på overgangsmarkedet, noe som vil gi rundt 4 nye signeringer og noen high profile-spillere på leie.

Den engelske avisen hevder Lampards forhold til Chelsea styrker kandidaturet. Unggutten Billy Gilmour kan være moden for utleie, mens Tammy Abraham på potensiell exit frister Palace.

Startet bra, så tok penga Chelsea-ikonet. (foto: chelsea, twitter)

Frank Lampard er tilbake i støtet, spørsmålet er om han ser Palace som det riktige neste valget.

Les: Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper