Usikker Jose Mourinho åpner døra for Crystal Palace

(c) Bilde: Bournemouth: Ryan Fraser

I januar var Liverpool nær en avtale om å hente Ryan Fraser. Han hadde bare hadde et halvt år igjen av sin avtale, men Bournemouth ville ikke slippe taket. – Nå som vi nærmer oss sommer har praten mest gått om Tottenham sin interesse for Fraser, selv om Liverpool fortsatt skal være på ballen.

Crystal Palace har entret racet om Ryan Fraser sin signatur etter de har fått med seg at Tottenham manager Jose Mourinho er usikker på om det er så lurt å fullføre forhandlingene som pågår nå.

Les: Leker Frankenstein: Bygger den perfekte spissen

Fraser, som har vært sammen med Cherries siden de var i League One, har vært en nøkkelspiller for Bournemouth i deres Premier League-æra.

Det har blitt 120 kamper på øverste nivå med 16 mål og 29 assist. – Det forventes ikke han vil fortsette på Dean Court når avtalen snart går ut.

Daily Express skriver at Mourinho ikke helt overbevist om at Fraser har det som trengs for å lykkes i en topp seks klubb. Tottenhams rivaler i Nord-London, Arsenal rapporteres også å miste interessen for å signere Scot.

Crystal Palace ser ut som en mulig destinasjon for Fraser hvis han forlater Bournemouth. Manager Roy Hodgson – som har blitt lovet forsterkninger til Eagles før neste sesong – er en stor beundrer.

Palace håper at de kan lokke Fraser til Selhurst Park med løftet om fast plass i førsteeleveren, noe Tottenham trolig ikke kunne kan gi ham, ei heller Liverpool.

Les: ESPN: Solskjær har en plan for Diogo Dalot

Bournemouth holder fortsatt på håpet om at Fraser bestemmer seg for å bli i Dorset, selv om de kan glemme de forhåpningene hvis Cherries rykker ned. Eddie Howes lag okkuperer for tiden 18. plass.

Fraser har gjort over 200 kamper for Bournemouth siden han kom fra Aberdeen i 2013, og var medlem av deres mesterskapsvinnerlag i 2014/15. Han er også en skotsk landslagsspiller, det har blitt 11 landskamper siden sin debut i 2017.