Det å finne den perfekte spissen er både dyrt og vanskelig. Den spanske sportsavisen Marca har sportsjournalisten Julio ‘Maldini’ Maldonado til å sette sammen den perfekte spissen og argumentere for sine valg.

Viktig å huske at Maldini er spansk og trolig ikke har hørt om norske storheter som f.eks Tom Lund.

Les: Neymars agent heiser det hvite flagget

Makt: Ronaldo Nazario «Den brasilianske Ronaldo var en unik spiller, med en nærmest ustoppelig akselerasjon, Jeg har ikke sett en spiller med så ødeleggende løp og slik ro i straffefeltet».

Ronaldo Nazario

Fart: Jamie Vardy» Jamie Vardy var nøkkelen til Leicesters Premier League seier under Claudio Ranieri. Med ballen i lufta er Vardy en ren greyhound». (Toppfart 72 km i timen)

Eleganse: Marco van Basten» Han var som en ballerina i straffefeltet, og til tross for størrelsen, hadde han en stor evne til å få oss til å glede oss over fotballen»

Les: Lukasz Piszczek går for klubbrekord

Marco van Basten

Venstre fot: Lionel Messi.» Messis venstre fot er den perfekte spissen: freespark, hvorav han scoret mange ganger, dribling, målscoring … Den venstre foten hans er ubestridt,»

Høyre fot: Kylian Mbappe.» Den franske spissen løper med Ronaldo Nazarios kraft og nesten samme hastighet, men høyre foten skiller seg spesielt ut».

Ledelse: Carlos Santillana.» Real Madrids Carlos Santillana er en av de beste som noen gang har ledet en fotball. Måten han hopper og henger i luften for å lede ballen er virkelig minneverdig.»

Carlos Santillana

Opportunisme: Gerd Muller «Det sies at Muller aldri scoret et vakkert mål, at de alle var stygge.Men det er instinktet til midtforsvaret, og han scoret mål i alle de største kampene på den måten.

Målinstinkt: Gary Lineker» Jeg er sikker på at han ville ha drept alle i det ville vesten fordi han trekker raskere enn noen, Toppscoreren fra verdensmesterskapet i 1986 var en sensasjonell spiss i straffefeltet».

Gary Lineker

Personlighet: Cristiano Ronaldo» Cristiano Ronaldo vet alltid hvordan han skal løfte laget sitt, han har evnen til å overvinne ting, skiller seg ut og gjør de rundt ham bedre»