Unødvendig mange bilder og navnet på Champions League dama

Top Article ad

La oss være helt ærlige, Champions League finalen mellom Liverpool og Tottenham var ikke tidenes mest spennende kamp. – Stuntet med å sende ut en nesten naken supermodell i en litt kjedelig periode av kampen var ikke veldig plagsomt. 

Hele verden lurer på: hvem var kvinnen som stormet planen i Champions League-finalen Hun er blitt identifisert som den amerikanske supermodellen Kinsey Wolanski, 22. – Vi har samlet sammen et unødvendig stort antall bilder som du kan kose/ergre deg med under.

Wolanski har etter hun fikk vist seg frem fått over en halv million nye følgere på Instagram, som i skrivende stund har «pauset» hennes konto fordi de har oppdaget at en del av bildene er for vågale for pietistiske USA.

Ifølge ifølge finansreporter Darren Rovell er reklameverdien rundt 38 millioner kroner for Wolanski.

Les: Neymar slår tilbake: «Det var en felle, og jeg mislyktes»

Det står en russisk kjæreste bak og lager bråk: 

Kinsey Wolanski ble oppdaget under et opphold i Los Angeles, og har siden det vist seg frem i blant annet Sports Illustrated hun er en stjerne i sosiale medier med over 700 000 tilhengere på Instagram, etter det har det kommet til 500 000 nye

Vitaly Zdorovetskiy er stor på Youtube, ca 10 millioner abonnenter som følger hans vitser og «praktiske vitser», ofte av seksuell art. Kanalen er beskrevet av Daily Mirror som «grenseløs».

Den 27 år gamle russeren stormet planen selv under VM 2014-finalen og roste kjæresten sin etter initiativet hennes.

«Det er kjæresten min! Jeg er så jævla stolt av deg, «skriver han på Instagram.

Stjerneparet forventes nå å bli utestengt fra alle sportsbegivenheter rundt om i verden.

Les på Popidol: Bayern München stjerne Jérôme Boateng er romvesen i Men in Black