Neymar slår tilbake: «Det var en felle, og jeg mislyktes»

Neymar har blitt anmeldt til politiet for voldtekt, men Paris Saint-Germain stjernen har ikke tenkt til å sitte stille og se hva som skjer. Han tok umiddelbart til Instagram og slo kraftig tilbake. 

«Det var en felle, og jeg mislyktes»

The Associated Press har mottatt dokumenter som viser at Neymar er anmeldt til politiet for å ha voldtatt en kvinne. Ifølge informasjonen fra kvinnen, fant voldtektene sted 15. mai på et hotell i Paris. Politirapporten ble først innlevert til fredag, i Brasil, på grunn av kvinnen sa at hun var redd og rystet etterpå og ønsket ikke å sende inn rapporten i Paris.

Les: Rafael Benitez gidder ikke mer rot

Ifølge dokumenter bemerket tydelig at kvinnen hevder at Neymar var beruset da han kom til hotellet, og at han var aggressiv og hadde sex med henne mot hennes vilje.

Nå slår Neymar tilbake mot påstandene. I en syv minutters video på Instagram, sier Paris Saint-Germain-stjernen at faktaene hennes er helt unøyaktige.

«Det som skjedde, var helt motsatt av det hun sier, og jeg er veldig irritert akkurat nå», sier Neymar blant annet. – Han viser blant annet til en vennlig Whats-App samtale dagen derpå. «Det skjedde ingenting. Jeg håper at etterforskerne leser meldingene og ser hva som skjedde».

Ifølge Neymar gjør det vondt å måtte laste opp videoen, men han føler seg tvunget på grunn av anklagene rettet mot ham.

«Det er veldig trist å tro at verden er slik, at det er mennesker som vil dra nytte av deg, bruke andre mennesker. Det er veldig trist og smertefullt».

«Dette er en veldig trist situasjon for meg, men også for familien min. Jeg ville ikke komme inn i denne situasjonen, jeg ble lurt inn i den. Det var en felle og jeg mislyktes, men det er en leksjon for meg».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr)