Timingen ble plutselig perfekt for å gi seg.

Marcus Rashford hever allerede lønn på over to millioner i uka. Etter de siste månedene på og utenfor gressmatta har Manchester United klokelig innsett at 23-åringen har potensialet til å bli alt det klubben ønsker å identifisere seg med.

Rashfords samfunnsengasjement i sommer og høst fikk Boris Johnson til i vike (og den mannen viker ikke frivillig for noen!). Og denne sesongen har det vært adskillig flere enn Boris som har måttet vike eller se seg fraløpt av Rashford. Mot Sheffield United ble det to scoringer av 23-åringen og tre ekstremt viktige poeng for klubben hans.

Les: Denne gangen treffer Mourinho blink med sin herlige sarkasme

Ifølge Daily Star har Ed Woodward planlagt å setter frem stolen for Rashford rundt forhandlingsbordet. Her skal spilleren, som aldri glemmer bakgrunnen sin eller hvordan United gjorde det mulig for ham som ung å følge den uvirkelige drømmen, få tilbudet som én gang for alle skal understreke betydningen hans for United.

Har den engelske avisen rett, plusses ukelønna på med en ekstra million kroner og forlengelse av kontrakten godt opp mot 2030-tallet.

Marcus Rashford er United.

Les: Solskjær lar viktig duo hvile mot Leeds