Harry Maguire og Victor Lindelof

I morgen tar Manchester United imot Leeds på Old Trafford etter et tett kampprogram. – Ikke minst har lagets midtstoppere Harry Maguire og Victor Lindelof fått kjørt seg.

Manager Ole Gunnar Solskjær i forkant av søndagens kamp, som faktisk blir deres første seriemøte på 16 år skryter som vanlig av sine spillere og åpner også opp for muligheten for å hvile sine to faste sentrale forsvarere.

Les: Chris Wilder er overhodet ikke bekymret

“Victor og Harry har vært veldig konsekvente. Jeg syntes de også var utmerket forrige sesong også. Harry spilte flest minutter i europeisk fotball forrige sesong, jeg tror han liker å spille».

“Victor modnes, vokser og blir mer vant til kravene fra Premier League. De har vært veldig konsekvente, men de kan komme til et punkt der de kanskje må hvile. ”

Maguire har spilt hvert minutt av Uniteds Premier League-kampanje så langt. Han har faktisk savnet bare to av 20 kamper i alle konkurranser.

Lindelof ble sittende igjen på benken for sitt deres 6-1 nederlag mot Tottenham, men har vært sammen med Maguire i alle andre seriekamper.

Når kampene fortsetter å komme tøffe og raske, vil det være behov for en pause på et eller annet tidspunkt. Selv om det ville være overraskende om det kom mot en av Uniteds største rivaler. Det kan bli tøft i morgen etter Leeds gjenoppdaget hvordan man skal score mål da de slo Newcastle 5-2 på onsdag.