United-legende: Det mangler noe stort i garderoben til Manchester United

En type som Giggs, Ferdinand eller Keane? (foto: united, twitter)

Det er ikke lenger så mange tidligere United-spillere som ikke har uttalt seg om tilstanden på Old Trafford de siste to årene. Denne gangen er det keeperlegenden Edwin van der Sar som setter navn på det som mangler.

Når du har spilt seks sesonger for United og kan skilte med 4 Premier League-titler og tre finaler i Champions League, da har du tyngde bak ordene dine.

Ordet er derfor ditt, Edwin:

-Jeg forlot united for åtte år siden med fire Premier League-titler, så det er en lang avstand til posisjonen de er i nå. De har skiftet managere noen gang og det gjenstår å se ekte progresjon. Men i sommer kjøpte klubben yngre uerfarne spillere med lidenskap og sult, og ikke de store navnene som de har gjort de siste seks, syv årene, sier van der Sar til ESPN.

Les: Ti ville hester og 5 milliarder kroner er ikke nok!

Betyr dette at ungdomen vil gi United det nødvendige løftet?

-Jeg husker selv fra tiden i garderoben. Vi hadde Ryan Giggs, Scholes, Ferdinand, Neville og til og med Roy Keane. Det har alltid vært sterke personligheter. Jeg tenker at de siste årene har de sterke karakterene forsvunnet og har ikke hatt mulighet til å gjøre forskjell, avslutter nederlenderen.

Les på Popidol: David Beckham viser at håret ikke var magisk

Og her kommer noen gode tips fra nederlenderen til hvordan få tilbake de største gamechangers:

-En spiller trenger utsiktene for at du kan vinne trofeer, nye spillere må føle seg velkomne og det må være en good path i den retningen de skal.

Troen på at det er mulig, føle seg ønsket og oppleve at veien går i retning mot målet. Kloke ord, Edwin.

Les: Legenden Petr Cech får mindre mål og en skikkelig hjelm

Hva med å starte dette allerede mot Liverpool? Eller hva, Harry?