Ikke helt i mål med keeperkabalen.

Både Manchester United og Liverpool har sett seg ut Bayern Münchens David Alaba.

Ved tre anledninger har Bayern München og David Aalabs representanter satt seg ned rundt forhandlingsbordet, de tre gangene har ikke ført til noe enighet om en ny kontrakt.

Nå er sjansen ut for at den 28 år gamle østerrikeren forlater de tyske mestrene større og større ettersom kontrakten hans går ut ved sesongslutt. Liverpool er interessert, det skrev Football Insider onsdag. Men det er også Manchester United, skriver The Express torsdag.

Skadekrise i Liverpool

Akkurat nå fortiden er det stor skadekrise hos Liverpool og er den klubben som har mest behov for en ny midtstopper og det kan nettopp være David Alaba, men selv om Ole Gunnar Solskjær har stabilisert Manchester United-forsvaret i sine siste kamper, så de utrolig rusten ut i sesongstarten.

LES: Sergio Romeros barndomsklubb vil ha han tilbake

Begge jakter midtstoppere


Det faktumet at begge de to nevnte klubbene jakter en midtstopper, gjør at kabalen er lengre en lang nok. Og begge kan ende opp med å investere allerede i januar. På den tiden er det ikke utenkelig at Bayern München kan lokkes til å selge David Alaba i stedet for å miste ham på en gratis overgang til sommeren.

LES: Lewnadowski er forbanna

Det faktumet at både Liverppol og Manchester United, kan signere han på en såkalt forhåndskontrakt når vi skriver 1/1-2021. Kan være et stort press til at den tyske storklubben selger han. Men også Chelsea har fått opp øynene for den bunnsolide forsvarsspilleren fra Østerrike.