Holder ikke, Solskjær. (foto: united, twitter)

Det har brygget opp til Solskjær-storm før søndagens kamp på Old Trafford mellom United og Liverpool. Italiensk presse har varslet at Max Allegri står klar og tripper, mens deler av den engelske pressen har satt Liverpool-kampen som den siste sjansen for Solskjær til å bevise sin verdi for klubben.

Men når sjefen Ed Woodward går ut noen få dager før kampen og snakker pent om alt Solskjær har fått til med troppen i løpet ti månedene, tolker vi dette som at United-manageren sitter trygt – uavhenging av resultatet mot Englands beste klubb på søndag.

Les: Nå starter kampen for å sikre seg signaturen til Zlatan

-Ole har fått en disiplin tilbake i miljøet vårt som vi kanskje har manglet de senere årene. Han er i gang med å bygge en tropp som respekterer klubbens historie med hardtarbeidende spillere som respekterer lagkameratene, sier Woodward ifølge Sky Sports.

Les på Popidol: Bokselegende sjokkerer: – Jorden er flat

Og hvis noen var i tvil om at Solskjær har ledelsens tålmodighet:

-De forandringene vi så i sommer resulterte i en meget ung tropp. Men det er også en tropp som har spillere og en kultur som gir oss et fundament å bygge på og vokse fra mens vi starter en ny reise. Oles visjoner matcher perfekt de tre målsetningene vi har: vi skal vinne trofeer, spille offensiv fotball og vi skal gi unge spillere muligheten, avslutter Woodward.

Solskjær blir.

Les: Tips til Pogba: Ikke la deg avbilde med Zidane hvis du ønsker arbeidsro