Det var bare en Zlatan for nesten 20 år siden også

Vi vet allerede at flørtingen har startet mellom den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, vi vet også at en annen av hans gamle klubber Juventus vurderer om de klarer å skvise et par sesonger til ut av 38 åringen. 

Zlatan Ibrahimovic som er på utgående kontrakt i LA Galaxy har tidligere spilt for tre forskjellige klubber i Italia Inter Milan, Juventus og AC Milan, stjernestatusen er fortsatt høy og det er også interessen nå som de kan få han gratis.

Les: Mandzukic har avtalt personlige betingelser, men ikke i Manchester

Det har vært noen spørsmål knyttet til alder og om han fortsatt holder nivået, det han viser i MLS for LA Galaxy parkerer alle spørsmål.

Svensk presse skriver denne uken at Zlatan er aktuell for to italienske klubber, Inter Milan og Fiorentina.

Les på Popidol: Zlatan kan bli snusmerke

Selger flest drakter
Zlatan Ibrahimovic klarte ikke gå til topps på toppscorerlisten i MLS, men gikk til topps på listen over antall solgte drakter i den amerikanske ligaen.

For andre året på rad var LA Galaxy-drakten med svenskens navn og nummer 9 på ryggen på den mestselgende drakten i hele den amerikanske ligaen.

Nummer to på listen er Atlantas Josef Martinez, mens Los Angeles FC og ligaens toppscorer Carlos Vela er nummer tre.

Lørdag starter sluttspillet i MLS. Da kan Zlatan øke sin status blant fansen når hans LA Galaxy møter Minnesota natt til mandag, norsk tid.