AC Milan mener UEFA er på jordet

AC Milan fikk kinesiske eiere som havnet i trøbbel på grunn av ekstrem pengebruk og manglende resultater på banen. – Ideen var å vinne alt og dermed tjene mer, men klubben klarte ikke engang å kvalifisere seg til Europaligaen. 

I sommer kom nye eiere på plass som har implementert en mer sunn økonomi samtidig som de beholder målet om vinne tilbake gammel storhet. – UEFA har kommet med en trussel som gjør klubben kraftig forbannet, trusselen vil fungere som en hemsko i deres jobb med å drive klubben med positive tall.

Forbannet og føler seg urettferdig behandlet.

Les: «Dette løpet er det siste i min profesjonelle karriere»

UEFA er helt på jordet med deres trussel om at AC Milan vil bli utestengt hvis klubben fortsatt går med underskudd sommeren 2021.  – I en uttalelse opplyser Milan at de anker saken til Idrettens voldgiftsrett (CAS). Det europeiske fotballforbundet har lenge etterforsket Milans finanser.

Tidligere i år slo de fast at klubben hadde brutt reglene om økonomisk fair play. Klubber som vil spille i mesterligaen og europaligaen, kan ikke over tid bruke mer penger enn de tjener. «Vi er skuffet og vil anke avgjørelsen til CAS i Lausanne», står det blant annet i en pressemelding fra Milan.

Se trailer på Popidol: MIB 4 kommer til sommeren