Den ene erstatter den andre som erstattes av den første?

Tottenham dumpet argentineren etter en historisk Champions League-finale for London-klubben og påfølgende formsvikt noen måneder senere. Snart ett år senere er statusen til Pochettino fortsatt søkende og avventende.

Vel, i Pochettinos tilfelle kommer toppklubbene til ham. Argentineren har gjennom årene med Tottenham opparbeidet seg et omdømme som en av de skarpeste manager-knivene i skuffen, noe som skal ha fått både Real Madrid og Manchester United til å opprette kanaler til 48-åringen.

Les: Dro til med hattrick som 20-åring – rykker nå opp som Barcelonas nødløsning

Men så var det dette med timing. Solskjær har fjernet presset hos Ed Woodward for å hente inn en Pochettino, Zidane klarte såvidt å utsette avgjørelsen om en snarlig exit med 3-1 seier i El Clasico.

Har Pochettino maks uflaks, kan de to drømmejobbene skli utenfor rekkevidde for resten av sesongen. Da er spørsmålet hva en arbeidsledig manager må gjøre for å gjøre holde seg aktuell etter lengre tid med uvirksomhet.

Ifølge Championat har Zenit St. Petersburg fått med seg dilemmaet til Pochettino og har tatt kontakt med 48-åringen for å gå inn i forhandlinger. Nåværende manager, Sergei Semak, er inne i sin siste sesong av kontrakten, noe som trolig gir en åpning for Pochettino i januar – hvis han takker ja.

Les på Engelske klubber: Marco van Basten er ikke spesielt imponert over at Manchester United søler bort talent

Den russiske klubben vet å tiltrekke seg profilerte managere, med Roberto Mancini og Andre Villas Boas på skrytelista, men vi kan ikke skjønne at Pochettino tør å risikere å binde seg med Real Madrid-jobben så nær.

Dette er et tilbud Pochettino bør skyve foran seg hvertfall til nyttår. Da vet Real Madrid-presidenten om Zidane helt har mistet CL-touchen sin.

Les: Nagelsmann skal endelig gi Solskjær sklitaklingen han har planlagt siden 1999