Rydder Griezmann vei for Depay, eller må Koeman banke på hos gamleklubben? (foto: barcelona, twitter)

Ronald Koeman skal forme sitt Barcelona. I sommer var det lite nederlenderen fikk fra ønskelista, i januar kan det bli like tynt. Med ekstremt press på klubbkassa, kan hovedmålet Memphis Depay fortsatt være utenfor rekkevidde. Da er det ikke overraskende at Barcelona har en plan B.

Selv om Lyon skal ha vist interesse for å tenke kreativt i retning byttehandel, er det med større sikkerhet for Koeman å banke på døra hos gamleklubben PSV Eindhoven.

Les: Klar for byttehandel: Griezmann ut – Koemans redningsmann inn

Ifølge Mundo Deportivo er Donyell Malen satt opp som plan B.

21-åringen, med bakgrunn fra akademiet til Arsenal, har startet sterkt denne sesongen og står allerede notert med fem scoringer og to assists hos PSV. Koeman har selv hatt Malen på treningsfeltet i jobben som nederlandsk landslagstrener, og vet utmerket godt hvilket ekstremt potensiale senterforwarden har foran mål.

Les på F7: Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Koeman er smertelig klar over at Barcelona ikke kan forsvare de dyreste forsterkningene i januar, men kan sikkert oppnå en eller annen kreativ overgangsløsning med sine venner hos PSV – hvis de er villig til å strekke ut en hånd til den nederlandske fotballegenden.

Glipper Depay igjen, blir det et stort nederlag for Barcelona-manageren, men etter å ha sett hvordan 18-åringen Sergino Dest har tilpasset seg Koemanns Barelona, virker plan B med Malen også spennende.

Les: The Times: United har stø kurs mot spillerkjøpet som skal gjøre forsvaret pottetett