Aleksander Ceferin

Det er ingen hemmelighet at det har vært en del friksjon mellom helsemyndigheter i Europa og UEFA om hvordan kamper og turneringer kan gjennomføres. – Store variasjoner fra land til land har også ført til konflikter.

Mens Kina og store deler av Asia allerede er ferdige med Covid 19 og er tilbake i en normal situasjon sliter vi i Europa med en ny bølge og ingen forståelse for når problemet blir løst.

Civid 19 flyttet på sommerens jubileums EM i et år og nå kan pandemien igjen sørge for forandringer. På grunn av jubileet var ideen å gjennomføre EM i tolv land, det er ikke sikkert det blir slik lenger.

Les: Mirror: Liverpool i samtaler med Van Dijk-erstatter

EM 2021 kan endres: «Kan arrangeres i ett land»

UEFA president Aleksander Ceferin forteller til Movistar + at det i stedet for tolv land kan gjennomføres EM i bare ett land.

  • «Planen er å gjennomføre mesterskapet nøyaktig etter planen, men jeg må si at i stedet for tolv land kan det være EM i elleve, åtte, fem eller ett land»

«Vi er alltid bekymret for situasjonen, men vi er helt sikre på at EM blir spilt».

En av verts byene Baku, blir trolig strøket fra listen uavhengig av situasjonen med Covid 19. Aserbajdsjan er i væpnet konflikt med Armenia.

Les på F7: Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret