Fløtt dere. (foto: van dijk, twitter)

Sander Berge ble sendt frem til straffemerket på Anfield, 13 minutter ut i Premier League-kampen på lørdag. Askergutten gjorde jobben han var satt til, og satte press på en allerede presset Jürgen Klopp. Liverpool klarte såvidt å snu kampen, og trengte nysigneringen Diego Jota til å sette den avgjørende 2-1 scoringen. Dermed har Liverpool igjen karret til seg tre poeng med et nødskrik.

Når sesongene såvidt er i gang, forteller dette om at det kan bli en humpete tur mot nyttår. Nå var det ikke midstoppersituasjonen som skapte utfordringer for Klopp mot Sheffield, men det er ingen tvil om at den usikre situasjonen i midten etter at Jordan Pickford sendte van Dijk inn på operasjonsbordet må møtes.

Les: Solskjær kåret kampens store spiller – hos Chelsea

Ifølge The Mirror er Liverpool allerede i samtaler med Schalke om Ozan Kabak.

Da den tyrkiske landslagsspilleren ble hentet til Stuttgart i januar 2019 fra Galatasaray, dro Kabak like godt til med to scoringer i kampen mot Hannover 96, noe som gjorde den da 18-år gamle spilleren til den yngste midstopperen i Stuttgarts historie til å score to i èn Bundesliga-kamp.

Les: Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

Stuttgart fikk ikke lenge gleden av stjernematerialet. Allerede sommeren 2019 trykket Schalke på utkjøpsklausuls-knappen på rundt 15 millioner euro. Nå er det Liverpools tur.

Ifølge The Mirror er samtalene i gang, der de rødes startpunkt er 20 millioner pund pluss add-ons, mens Schalke ikke ser grunn til å forvente noe under 30 millioner euro.

Avstand på «bare» 100 millioner kroner tyder på at en overgang er på trappene i januar.

Les: Lyntoget Davies ble fullstendig parkert