Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini hevder at Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen fysisk angrep italienernes keepertrener. Etter Bodø / Glimts 2-1-seier over Roma i Conference League-kvartfinalen torsdag, gikk Kjetil Knutsen til verbalt angrep på italienernes benk.

«Det var det de hadde bestemt før kampen. Kommunikasjonen gikk direkte på meg. ‘Jeg snakker for mye’. Det er bare en kamp – ikke fra Mourinho, men resten av benken og spesielt fra en. Det var ikke veldig fair play, men det hjalp ikke» sa Knutsen.

Les: Vil ha Pep Guardiola som ny sjef

Men det er som kjent alltid to sider av en sak, og man kan trygt si at Roma-kaptein Lorenzo Pellegrini slår tilbake mot Kjetil Knutsen.

Han forteller at den norske treneren gikk til angrep på Roma-keepertrener Nuno Gomes.

– Det har nettopp skjedd noe skikkelig ubehagelig. Treneren deres har nettopp angrepet keepertreneren vår. Først sa han et par ting til ham, og deretter angrep han ham fysisk.

– Det er veldig trist, for slik oppførsel er en fornærmelse mot Roma, spillerne og staben. Det er skammelig, sier Lorenzo Pellegrini til Sky Sport Italia.

Les: Nå er det bare Jose Mourinho som blir sjokkert når Bodø/Glimt slår Roma

Ifølge italienske medier har norsk politi i etterkant snakket med Kjetil Knutsen, Nuno Gomes og spillerne som så episoden.

Norsk politi bekrefter til TV 2 at det var bråk mellom de to lagene, men at ingen ble skadet eller ønsker å anmelde episoden, og at det ikke vil bli satt i gang noen sikker etterforskning.

På den annen side er det stor sannsynlighet for at UEFA vil opprette en disiplinærsak.