Tok det på sparket. (foto: guardiola, twitter)

Pep Guardiola er inne i nok en intens periode med Manchester City og kjemper om tre titler. I helga møter han sin erkerivaler fra Liverpool i det som fort kan bli en seriefinale i årets Premier League. Men Peps periode i Premier League kan nærme seg slutten.

Brasil ønsker å utnevne Pep Guardiola etter Qatar-VM til ny landslagstrener – og skal være veldig sikre på at Manchester City-manageren er interessert i jobben.

LOVET MIDLER: Erik ten Hag får store summer for å sikre seg disse tre spillere

Dette skriver den spanske sportsavisen Marca torsdag ettermiddag.

Nåværende Brasil-sjef, Tite, sjokkerte nylig alle ved å avsløre at han vil forlate jobben sin etter vinterens verdensmesterskap i Qatar.

– Jeg har vunnet alt i karrieren min, det eneste som mangler er VM, sa han i forbindelse med kunngjøringen.

Brasil er favoritter til å vinne turneringen i Qatar etter å ha imponert gjennom hele kvalifiseringen. Nå har de identifisert Guardiola som den ideelle kandidaten til den ledige jobben.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Neymar og Brasil skal få landslagssjef. (foto: psg, twitter)

Fotballforbundet i Brasil er klare til å satse alt på City-manageren og har allerede begynt å snakke med Pere Guardiola, Peps bror og agent. De er klare til å tilby Guardiola en fireårsavtale frem til verdensmesterskapet i 2026 med en lønn på €12 millioner per år. Selv om det er en høy lønn for en landslagstrener, er det godt under hans nåværende lønn på €20 millioner i Man City.

Men Brasil har stor tro på at de kan overtale Guardiola til å ta jobben.

LES: Matthew Le Tissier med kontroversiell tweet om Ukraina – trekker seg fra Southampton-jobb

Den tidligere Barcelona-manageren har en kontrakt i City som varer til 2023, så det gjenstår å se om han er villig til å forlate Manchester denne sommeren eller vente til neste år.

Guardiola har tidligere innrømmet at han er interessert i å være landslagssjef:

– Neste steg vil være et landslag, ja, hvis det er en sjanse, har han uttalt.

– Jeg må ha en pause etter syv år i City, jeg må stoppe for å se på, lære av andre spillere, og kanskje det er veien jeg vil ta. Jeg vil gjerne trene i EM, Copa America eller i et verdensmesterskap.

Og da han ble spurt spesifikt om dette nåværende Brasil-laget, la Pep til:

– Det er et fantastisk landslag. Brasil er alltid en sterk kandidat eller favoritt. Det har de alltid vært og det vil de alltid være.