Byggmester Tuchel. (foto: chelsea, twitter)

David Alaba ville ha mer for lojaliteten, prestasjonene og titlene, men fikk beskjed av Bayern-ledelsen at forventningen hans ikke var forenlig med policy´en til klubben. Østerrikeren endte på free transfer til Real Madrid, og Bayern mistet både ressursen og salgsinntekter. Med Kingsley Coman akter Bayern å sitte igjen med en av delene.

Det er tyske Sport Bild som hevder at Comans krav om dobling av årslønnen har skapt brudd i forhandlingene. Kontrakten løper ut i 2023, og Bayern er ikke villig til å tukle med lønnsstrukturen.

Les: Bodø/Glimt får frem det verste i José Mourinho

(fra salarysport)

På banen har 25-åringen fortsatt å vise seg frem denne sesongen etter at han kom tilbake med en situasjon med hjertet (som nå banker sterkt).

Franskmannen mener at 210 kamper med 43 scoringer og 51 assists kvalifiserer til et kraftig lønnshopp, Bayerns nein styrer nå ifølge den tyske avisen mot en exit på Coman.

Bayern München har tidligere fått kritikk for at de ikke lykkes med å selge spillere som uansett er på vei ut av klubben, med Coman er muligheten for salgsinntekter nå i januar eller i sommer.

Vil ha like mye i lønn som naboen. (bayern, twitter)

Les på Engelske klubber: Newcastle enig med ny manager

Barcelona har vært linket til Coman, men skal 25-åringen satse på en kraftig lønnsøkning er ikke Camp Nou stedet om dagen. Ifølge Sport Bild er det Chelsea som nå følger nøye med på prosessen i München. Thomas Tuchel tar gjerne imot den franske lynvingen (Granovskaia tar seg av regningen), som har spilt for tre av de beste klubbene i verden: PSG (4 kamper) , Juventus (22 kamper) og Bayern München.

Les: Med Sergio Agüero ute av spill settes alt inn på å hente Pierre-Emerick Aubameyang