Mourinho trengte sårt de scoringene. (foto: roma, twitter)

På Aspmyra skyldte verdensborgeren José Mourinho på været, egne spillere og en syltynn Roma-tropp. På torsdag hadde Roma-manageren ikke mye å skylde på, men fant likevel noe å forklare poengdelingen.

Bodø/Glimt kom til den evige stad som en gjeng med vinnere. 6-1 seieren var fordøyd og lagret, og trener Kjetil Knutsen hadde gjort hjemmeleksa sammen med Glimt-spillerne også denne gangen.

Les: Neste generasjon «Baby-Faced Assassin» pakker baggen

To ganger gikk Glimt i ledelsen, to ganger reddet Roma-spillerne seg inn med utligning.

Se sammendraget fra Viaplay:

Etter 2-2 kampen står Bodø/Glimt som numero uno i Conference Leagues Gruppe C, mens Roma følger etter motstanderen som på to kamper har gitt Mourinho et tap på 8-3. Smak på den…

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

– Jeg vet ikke om de skaffer dommere som er dårlige og starter karrieren i Conference League. Jeg sa ikke noe om dommeren i Norge, fordi vi tapte 6-1, men her var de to straffesparkene (som Roma ble snytt for) tydelige, sier Mourinho til Sky Italia efter kampen.

Nå har Mourinho et poeng om at dommerne var litt «uheldige», men det gikk begge veier.

Vi digger Mourinho når han bruker energien til noe konstruktivt, men Bodø/Glimt har to ganger fått frem det verste hos The Special One. Gjengen fra Bodø får ta dette som en dobbelt seier.

Les: Mauricio Sarri har såvidt kommet igang før det er tid for nye kontraktsforhandlinger