Trenger deg, bro. (foto: dortmund, twitter)

Etter forrige ukes Dortmund-kamp der Haaland dro til med to scoringer – og likevel tap – mente vi å se konturene av en 20-åring som allerede hadde spilt seg for stor for Dortmund, med en høyst sannsynlig exit, ett år før tiden.

19 scoringer på 17 kamper denne sesongen. Dortmund på en sur 7. plass i Bundesliga. Verdens største klubber på dørstokken, ventende utålmodig på muligheten til å åpne lommeboka for Golden Boy med den fotballdødlige kombinasjonen av rå teft, fart, kraft, teknikk, fotballintelligens og sult på scoringer.

Les: Donny van de Beek er offeret, men samtidig symbolet på hvilken vanvittig reise United har tatt

I denne setting var spådommen vår klar: Ti ville Dortmund-hester vil ikke klare å holde Erling Haaland tilbake fra neste trinn på karrieretrappa. Nå heller tyske Kicker noen bøtter isvann i buksene våre, Solskjærs, Zidanes og resten av banden.

For ifølge den tyske avisen (som ofte pleier å ha god teft og gode kilder) har Erling Haaland gitt signaler om at han driter i om Borussia Dortmund faller ut av topp fire i Bundesliga og mister Champions League-kvalifisering neste sesong. Han blir i Dortmund.

Den gir nok en varm følelse nedover leggen på Dortmund-supporterne, for resten den stikk motsatte følelsen.

Les: The Telegraph: Frank Lampard har pakket bagen