Først tok van de Beek seg av grovarbeidet, så kom Fernandes og banket inn spikeren. (foto: united, twitter)

De siste ukene har et av de mindre positivt ladede temaene rundt United vært Donny van de Beek. Alt fra «hvorfor i huleste kom han til United», til «stakkars spiller».

Det har blitt smått med spilletid på nederlenderen, og selv Bruno Fernandes har medfølelse for 23-åringen. Samtidig blir van de Beek også et symbol på at United befinner seg på en annen planet i forhold til forrige sesong.

Les: ESPN: Solskjær har gitt grønt lys for exit

Forrige sesong pisket Solskjær spillerne frem til en Champions League-kvalikplass i Premier League, men troppen bar preg av å levere ujevne prestasjoner gjennom en laaaang og krevende sesong. Fra det fenomenale til det katastrofalt dårlige.

På søndag sendte United Liverpool ut av FA Cupen, samtidig som de fortsatt holder stand på toppen av Premier League. Bruno Fernandes bruker van de Beek for å forklare United-troppen denne sesongen.

-Hvis jeg var i Donnys situasjon, ville jeg slett ikke være fornøyd, men det viktigste er at han gjør som han gjorde i Liverpool-kampen, nemlig å hjelpe laget, begynner Fernandes ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

-Vi har en virkelig bred tropp med mange muligheter. Ser man på startoppstillingen, benken og de som ikke var med mot Liverpool, kan man se hvor sterk tropp vi har. Det er inget problem hvis spillerne er slitne og må byttes ut, for vi har virkelig gode spillere, avslutter Fernandes.

Donny van de Beeks stusselige 249 minutter i Premier League er kjedelig for spilleren, men for United viser det hvilken vanvittig styrke Ole Gunnar Solskjær og gjengen er i ferd med å bygge opp.

Les: Pochettino har bestemt seg: Skal ha inn spilleren som forandrer alt