Ga opp Lukaku for tidlig? . (foto: united, twitter)

Ryktet som kom fra Italia for en måned siden har ikke avtatt i styrke. Manchester United har muligheten – og vurderer sterkt – å hente spilleren som priset seg ut i Serie A.

Hakan Calhanoglu har dundret på for Serie A-leder AC Milan med 5 scoringer og 5 assists på 17 kamper (vi lukker øynene for at ingen av scoringene har kommet i Serie A). Ryktet fra Italia forteller om at den offensive midtbanespilleren har priset seg ut av AC Milan. Kravet om 1,3 millioner kroner i ukelønn har gitt tyrkeren den kalde skulder hos Paulo Maldini og gjengen.

Les: «Bare én Tottenham-spiller hadde vært god nok for Liverpool»

Ifølge Daily Express ser United null problemer med denne «moderate» Premier League-lønna. 26-åringens kontrakt løper ut til sommeren, men ifølge den engelske avisen vurderer United sterkt å bla frem 20 millioner euro for å hente Calhanoglu i januar.

Med Juventus også på hjul, bekrefter det at United har god teft på potensialet til spilleren. Ifølge Teamtalk har Solskjær sendt signaler om at Calhanoglu kan bli en perfect match for Bruno Fernandes.

Les på F7: Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det skjer mye på midtbanen hos United for tiden, og en Calhanoglu-overgang forutsetter at Real Sociedad eller PSG gjør alvor av planene om å hente Jesse Lingard i vinter.

Skjer dette, og Calhanoglu hentes inn til Old Trafford, kan dette være nok et spørsmåltegn som settes rundt Paul Pogbas fremtid hos Solskjær.

En offensiv midtbanespiller som er kompatibel med Uniteds viktigste ressurs, Bruno Fernandes, til 1,3 millioner i uka (vi lukker også øynene for at lønnskravet biffes opp når United står som arbeidsgiver), det høres unektelig interessant ut for United.

Les: Ben White har kjempet seg inn på Solskjær sin januar liste