Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

Forrige sesong ble Wilfried Singo satt innpå i bare 7 kamper hos Torino. Denne sesongen har det definitive gjennombruddet kommet for 20-åringen.

23 kamper så langt i sesongen og med en fart og allsidighet som gjør Singo til en ypperlig høyreback eller høyreving. Allsidigheten og evnen til å prestere der han blir plassert, er som kjent noe Jürgen Klopp vet å verdsette. Ifølge Tuttosport har også Liverpool-speiderne sendt hjem rapporter i fleng, noe som har fått de regjerende Premier League-mesterne til å gjøre et fremstøt.

Les: Litt kokain klarer ikke å holde Bundesliga-spiss Ken Ilsø ute av gressmatta lenger

Tuttosport hevder Liverpool har skjøvet over et bud på 17 millioner pund (på et eller annet tidspunkt). Torino har glatt viftet bort budet. 20-åringen har fortsatt to år igjen av kontrakten, og Serie A-klubben skal ikke være villig til å la seg presse uten å få bedre betalt.

Songo

Liverpool er i ferd med å få en gjeng med spillere som har kommet «godt opp i åra», og det må planlegges for å få inn neste generasjon spillere som har beina, farten og fotballintelligensen til å gjøre Liverpool kandidat til de største trofeene også i de neste fem-ti årene.

Ifølge Tuttosport har Liverpool definerte Wilfried Songo som en av disse, og planlegger et nytt fremstøt til sommeren.

Les: Premier League bekrefter startdato for neste sesong