Det har vært en rekke virtuelle møter mellom Premier League aksjonærene og nå har de annonsert oppstarten av sesongen 2021/22 til 14 august.

Den siste runden av kamper denne sesongen vil finne sted 22. mai 2022, hvor alle kamper den dagen planlagt til å skje samtidig. – Med tanke på Storbritannias plan om å åpne opp samfunnet, vil kampene spilles med fans på stadion.

Les: Rev i stykker Liverpool-tilbud, fikk flydd over skinke fra Valencia

«Premier League-sesongen 2021/22 starter 14. august 2021.

«Den siste kamprunden i kampanjen vil finne sted 22. mai 2022, alle allekamper starter samtidig.»

Starten på denne inneværende sesongen ble forsinket da forrige periode overstyrt etter at coronaviruspandemien sørget for fotballen stoppe tilbake i mars i fjor.

EM, som opprinnelig var planlagt til i fjor sommer, ble utsatt og vil nå finne sted på slutten av denne sesongen, men til tross for det vil Premier League gå tilbake til den tradisjonelle starten i midten av august.

Denne sesongen startet 12. september, omtrent en måned senere enn normalt, og alle involverte lag fikk en veldig kort pre-sesong – et annet hinder Premier League-spillere og ledere har måttet overvinne.

Det er forstått at en tidligere startdato 7. august hadde blitt diskutert, men klubbene stemte imot det ettersom EM ikke er ferdig før 11. juli, med finalen på Wembley.

Les på F7: «Scene de rue à Montmartre» solgt for 13 millioner euro