Ikke happy med belgieren på topp. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea-manageren disponerer det beste forsvaret i Premier League. 5 baklengs etter 13 ligakamper er bunnsolid. Likevel har tyskeren nok å stri med på bakrommet. Rudiger nekter å forlenge, dansken Andreas Christensen det samme.

Det ser ut som den tyske midtstopperen allerede har bestemt seg for å la kontrakten i sommer løpe ut, selv om Tuchel skal ha vært satt på saken for å overtale landsmannen.

Les: Etter mye frem og tilbake har Antonio Rüdiger endelig bestemt seg

Når det gjelder Christensen, er Tuchel tydelig lei. Dansken har ikke vært på banen i de siste tre kampene, og så lenge han nøler med å trekke frem signaturpennen, fortsetter tilværelsen i fryseboksen.

-Vi har håp om at det har en påvirkning på kontraktssituasjonen. Min forståelse var at det det var et spørsmål om en kort periode før vi hadde gode nyheter (Christensens signatur). Som jeg har forstått det, så vil klubben og spilleren det samme: Han blir. Derfor har vi bruk for å få forpliktelsen så vi kan fortsette, sier Tuchel Ifølge The Guardian.

(c) Bilde: Chelsea: Andreas Christiansen

-… Vi vil ha hans forpliktelse, nå er det opp til Andreas å handle. Han må gjøre som han gjør på banen. Han må walk the talk.., kommer det fra en kompromissløs Tuchel.

Ingen kjære mor der, nei.

Les: Conte har gitt den berømte «kalde skulderen» til en av Mourinhos utvalgte