Har gitt grønt lys, men Spurs trenger å begrense tapet på investeringen. (foto: spurs, twitter)

Da PSV-spilleren ble hentet til Spurs i januar, 2020 ante han lite hva som han hadde begitt seg inn på. Det startet med scoring i lagadebuten mot City, der nederlenderen ble kåret til Man of th Match. Så fulgte en lei ankelskade, exiten til Mourinho, inn med Nuno Santo, ute med portugiseren, inn med Conte.

Vingen har slitt med å imponere managerne, og det har toppet seg etter Contes ankomst. Bergwijn har 40 Premier League-kamper på banen, men står fortsatt med fattige 4 scoringer og 6 assists.

Les: The Telegraph: Roberto Mancini hyperaktuell for verdens største klubb

Den nederlandske journalisten Mike Verweij har fulgt Bergwijns reise tett, og mener det nå nærmer seg en exit.

-Conte ser ikke noe i ham. Conte er også den som stanset Bergwijns overgang fra PSV til Serie A. Inter var en av klubbene interessert i Bergwijn på den tiden, men Conte sa han ikke trengte ham, begynner Verweij ifølge Sport Witness.

Steven Bergwijn og Mourinho

-Conte har bare sagt to ord til Bergwijn i løpet av de to ukene hos Tottenham, fortsetter Verweij.

Før han legger til at Ajax jobber med en løsning der salg av David Neres skal gi det økonomiske rommet til å hente Bergwijn på leie.

Bergwijn ble hentet til Tottenham på Mourinhos vakt, noe sier oss at Conte ikke kommer til å gi nederlenderen særlig mye mer enn de 474 minuttene han har hatt på kamparenaen så langt i sesongen.

Les: Paolo Maldini annonserte en rolig januar, men det var før agenten til Augustín Álvarez vandret inn portene på San Siro