Tror Champions League helt vil skrive ny femårsavtale med Liverpool

369
Divock Origi feirer sammen med kamerater

Til tross for hans heltestatus han fikk i sluttfasen av Liverpools Champions League turnering, hvor han scoret i både semifinalen og finalen er ikke Divock Origis framtid på Anfield sikker.

24-åringen har bare et år igjen på kontrakten sin, og selv om forhandlinger pågår om en ny avtale. Han har blitt omtalt som et mål for La Liga klubben Real Betis hvor han ikke må stå i kø for å spille.

Les: Taper 145 millioner på å være kjipe

Origi som har fått lite spilletid vil som de fleste andre spille mer, det spanske laget tilbyr 10 millioner pund og har i sin kontakt med agenten lovet å være en fast del av laget. Liverpool manager Jurgen Klopp skal av avbrutt sin ferie for å overbevise Origi om å signere den femårige avtalen han har blitt tilbudt.

Den belgiske reporteren Kristof Terreur er sikker den tidligere Lille-stjernen vil signere en ny langsiktig avtale med Liverpool.

«Liverpool tilbød ham en ny kontrakt før Champions League-finalen,» sa Terruer til Sky Sports Transfer Talk podcast.

«De har snakket med agenten etter finalen. Spilleren har ikke tatt en beslutning. Han har blitt lovet en større rolle neste sesong nå som Sturridge har forlatt klubben. De har tilbudt ham gode penger».

«Jeg tror han vil signere ny avtale i fire eller fem år.»

Les på Popidol: Gigantiske struts, apekatter og The Rock med i «Jumanji: The Next Level»