Marko Arnautovic

Man skjønner det har vært mye følelser inne i bilde rundt Marko Arnautovic sitt desperate ønske om å forlate West Ham. Nå ser det endelig ut til å skje. 

Premier League-klubben skal ha blitt enig med Shanghai SIPG om en overgang. Det melder Sky Sports. Overgangen skal være verdt 240 millioner kroner.

Les: Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge

Taper over 145 millioner på å være kjipe

Allerede i januar ønsket Arnautovic å fortsette karrieren i Kina, men West Ham ville ikke gi slipp på 30-åringen. I januarvinduet ble det meldt om et bud på 385 millioner kroner, tilsynelatende fra Shanghai-klubben. – Noe som de med kalkulator ser er 145 millioner kroner mer enn de får nå i sommer.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Arnautovic og West Ham er uenige om spissens fremtid i klubben. Nylig gikk spillerens agent og bror hardt ut mot London-klubben.

Se på Popidol: Zlatan viser oss hvordan ekte menn skrur av korken på vannflasken

– Han er ikke ei ku eller en hest du tar med til markedet. Han er en svært flink fotballspiller som rett og slett blir brukt av West Ham. Han er kun et tall for dem, sa Danijel Arnautovic til Sky Sports.

Da en overgang i januar strandet, forlenget 30-åringen med West Ham, men kontraktslengden er ikke kjent.

Arnautovic meldte overgang fra Stoke til London-klubben i 2017. Han har tidligere spilt for Twente, Werder Bremen og Inter (lån). 30-åringen har 81 landskamper for Østerrike.

Les på F7: Casino Spill