(c) Bilde: Manchester United: Angel Gomes

Etter Angel Gomes avviste et siste forsøk fra Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær på å forlenge hans avtale, har alarmklokkene begynt å ringe hos storklubber over hele Europa.

Spørsmålet er nemlig ikke om Angel Gomes er et stort talent, spørsmålet er bare når gjennombruddet kommer og hva som er den riktige veien videre. Gomes avviste en kontrakt på 25 000 pund i uka, som knapt er til smør på brødet hvis du er profesjonell fotballspiller. (Husk diamant-øredobber og Bentleyer koster penger)

Les: Solskjær har stengt døra for stjernenykker

Racet om veldig snart kontraktsløse Angel Gomes er i ferd med å starte, på startstreken storklubber som Borussia Dortmund, Bayern München, Monaco, Chelsea og Juventus.

Mandag avslørte Solskjær mandag at Gomes sannsynligvis ville gå bort fra Old Trafford når kontrakten hans går ut 30. juni, til tross for at han først hadde håp om at United kunne komme til en avtale med deres yngste Premier League-spiller noensinne.

Siden Gomes fikk sin debut i mai 2017 har det bare blitt ni kamper for førstelaget. Manglende spilletid er hovedårsaken til at han vil bort. – Noe av den manglende spilletiden kan den engelske fotballspilleren skylde på seg selv, han har tidelig presset på for mer spilletid med «trussel» om å ikke forlenge som virkemiddel. De fleste managere velger å bruke dedikerte spille de vet de har også i fremtiden.

The Independent lister også opp Hamburg, Valencia og Benfica som interesserte klubber.

Selv om det er «trist» for Manchester United å miste 19 år gamle Angel Gomes er det ikke verdens undergang. – Snart kan United ønske 16 år gamle høyreback Marc Jurado velkommen til klubben. Jurado, som inngikk en avtale om å flytte til Old Trafford tidligere i år. – En ut og en inn.

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Se dette innlegget på Instagram

Gracias/Gràcies @fcbarcelona ??

Et innlegg delt av MJ2? (@marcjurado04)