Hadde sikkert vært kult.

Dortmund er ute av Champions League og Erling Braut Haaland har sluttet å score mål. Dermed er agent Raiolas utstillingsvindu for Haaland stengt for denne gang. Holdes Dortmund utenfor Champions League neste sesong, mister duoen Raiola/Alfie noe av momentumet. Scoringer i Bundesliga mot Hoffenheim, Union Berlin og Stuttgart blir liksom ikke det samme som mot PSG og de andre gigantene.

Derfor er det ikke overraskende at Raiola/Alfie har hatt dårlig tid med å by frem Haaland til de største klubbene i verden. Runden til Barcelona, Real Madrid og Premier League-gigantene er unnagjort, mens Dortmund bare fnyser av hele offensiven til agentene.

Les: Ny sponsor starter samarbeidet med å latterliggjøre Tottenham

Engelske Goal har bestemt seg for å være en av de best informerte i Haaland-prosessen, og har bygd opp sitt nettverk rundt aktørene. Ifølge kildene har runden til Real Madrid og Barcelona vært preget av hoderysting.

Ikke til prestasjonene og potensialet til Haaland, men til kravene. Ifølge Goals kilde vil lønnskravet fra Haaland-gjengen på 35 millioner euro i året sende både Barcelona og Real Madrid ut av racet. Barcelona går gjennom alt av utgifter for å få orden på butikken, og Real-President vil heller ikke være villig til å «break the bank» i den nåværende situasjon.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

350 millioner i årslønn i største krise siden andre verdenskrig. No sweat. (foto: dortmund, twitter)

Goals kilde hevder samtalene var uformelle, der det uansett ikke er planer for å snekre sammen en big money-pakke til det kommende overgangsvinduet.

Goal hevder en engelsk klubb (sier ikke hvilken) gjorde et fremstøt mot Haaland for noen måneder siden, men endte opp med å takke for seg da de ble gjort klar over lønnskravet på 350 millioner kroner. Etter å ha hørt Pep Guardiola prate om situasjonen i viruskaoset, virker det som City passer til beskrivelsen en engelsk klubb.

-Med disse prisene kommer vi ikke til å kjøpe en ny spiss. Det er umulig, vi har ikke råd til det. Alle klubber sliter økonomisk, vi er inget unntak, fortalte Guardiola ifølge Goal tidligere denne måneden.

Barcelona trekker seg tilbake, Real Madrid det samme, City ser mot sine egne unge talenter. Enten har Raiola/Alfie totalt overvurdert betalingsviljen der ute i den virkelige verden, eller så styres Haaland sakte, men sikkert inn mot Old Trafford eller Stamford Bridge.

Les: Spansk presse: Real Madrid, fransk presse: PSG og Sporten: Manchester United