Christian Eriksen

Brentfords danske manager Thomas Frank benytter seg av skitne triks for å overbevise landsmann Christian Eriksen til å bli i London klubben etter debut sesongen i Premier League. – Det er klart de ikke har resursene til Eriksen sin gamle klubb Tottenham eller Leicester som begge står klare til å overta når den kortsiktige avtalen går ut til sommeren, men de har noe annet ingen andre har. – Lune danske smørbrød!.

Vi kjenner alle, som har vært i Danmark, den gode følelsen som oppstår rundt et lunsjbord med lune smørbrød uten norsk pietisme. Thomas Frank har i den korte tiden han har vært Premier League manager bemerket seg ved å være tvers igjennom trivelig kombinert med et glødende engasjement.

Les: The Guardian: Paul Pogba klar for overgang til Manchester City

Christian Eriksen har gjort et formidabelt comeback etter at han signerte for Brentford i januar. – Det til stor overraskelse og enorm lettelse, det som har skjedd kan nesten klassifiseres som et mirakel etter hjernestansen i fotball-EM danske åpningskamp i fjor sommer. Denne sommeren har han levert så det holder for Brentford i Premier League og for det danske landslaget, menge mener faktisk han aldri har vært bedre og trekker frem at spillet er smartere nå enn før.

The Telegraph melder i dag at 30-åringen vurderer å bli værende i Brentford, til tross for at sjansen for spill i Champions League frister veldig. Utrolig hva man kan få til rundt et bord.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Brentford havner sånn cirka midt på tabellen i din debut sesong, med komfortabel avstand til nedrykksstreken.