Trodde han hadde kommet til en klubb med vinnerkultur. (foto: Tottenham)

«Are you watching, Arsenal?», jublet Tottenham-supportere da Manchester City hadde slått dem på hjemmebane og holder Arsenal fortsatt unna Premier League-tittelen. Ja, du hørte riktig, juble for eget tap. For Spurs-trener Ange Postecoglou har dette og holdningene i klubben de siste døgnene gitt australieren et støkk.

Tapet for Tottenham og seier for Aston Villa i deres kamp, gjorde Champions League-billetten utilgjengelig for Tottenham, noe som tydeligvis var underordnet at byrival Arsenal ikke tok innpå City i kampen om Premier League-tittelen.

LES: Steven Gerrard har det neppe godt i ørkenvarmen etter dette

Etter kampen var det en irritert og oppgitt trener som hørtes ut som han var på nippet til å si opp jobben, der og da.

-Jeg tror de siste 48 timene har vist meg at fundamentet er ganske skjørt, begynner Postecoglou ifølge AFP etter kampen.

Hva mener du?

– Det er akkurat slik jeg føler det.

Har det noe med atmosfæren å gjøre?

– Jeg synes bare at de siste 48 timene har vist meg mye, og det er helt greit. Det betyr bare at jeg må gå tilbake til tegnebrettet med det.

Når du snakker om de siste 48 timene. Er det i klubben eller?

– Ute, inne, overalt. Det har vært en interessant øvelse.

Postecoglou ble deretter spurt om hva han syntes om Tottenham-supporterne som ropte: «Ser dere på, Arsenal?»

-Jeg er ikke interessert. Jeg bryr meg ikke.. Jeg må ha misforstått situasjonen i forhold til hva som skal til for å skape et vinnerlag, brummer en skuffet Ange Postecoglou.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-flopp er på vei til å bli mangemilliardær

Dette kunne lett forveksles med en avskjedstale. Vi følger spent med på hva som skal gjøres med «det skjøre fundamentet» før neste sesong. Tottenham må uansett ikke finne på å slippe Ange Postecoglou. He’s the Man.

Alt du trenger å vite: Sheffield United – Tottenham