Jadon Sancho ser ikke noe problem med å "pisse på" Bayern etter seier i Der Klassiker. (foto: Borussia Dortmund)

Borussia Dortmund er i Champions League-finalen. For Manchester United faktisk gode nyheter. Med Jadon Sancho på banen for bundesligaklubben de siste månedene, tikker det inn en bonus til Manchester på leieavtalen. Den andre gode nyheten for Ratcliffe og gjengen er at Dortmund nå er i en annen økonomisk posisjon før sommerens overgangsmarked og kan bære en Sancho-signering. United vil det, Dortmund vil det, Sancho det samme. Det står likevel en stoor hindring igjen som kan velte hele overgangen.

Den tyske journalisten Christian Falk har snust seg frem til at prosessen har stanset opp.

LES: Steven Gerrard har det neppe godt i ørkenvarmen etter dette

Selv om Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl har gitt tydelig beskjed om at de vil gjøre alt for å beholde Sancho, er ifølge Falk dette «alt» ikke å møte Sanchos lønnskrav.

Som en av Manchester Uniteds best betalte, innkasserer Sancho over 200 millioner kroner i årslønn. Falk melder Manchester United betaler store deler av ukelønna til Sancho på utleie hos Dortmund, med et lønnstak på rundt 150 millioner kroner, er det umulig for Dortmund å møte lønnskravet til Sancho.

ENGELSKE KLUBBER: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

24-åringen har fortsatt United-kontrakt til sommeren 2026 med krav på 200 millioner i året. Dette betyr at enten må United ta ekstraregninga på lønnsbetingelsene de ga Sancho i 2021, eller må 24-åringen kutte lønnsforventningene og gi avkall på rundt 100 millioner kroner de neste to årene.

Da får vi se hvor desperate United og Sancho er etter å kutte alle bånd. Dortmund har lagt sine kort på bordet.