Memphis Depay

Opplevelsen til Barcelona med å i tolvte time miste Georginio Wijnaldum til Paris Saint-Germain har utvilsomt satt i gang maskineriet for at det ikke skal skje igjen med Memphis Depay.

Barcelona gir Memphis Depay til et nytt tilbud og bedre tilbud.

Les: Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!»

RAC-1 melder at Barcelona hadde opprinnelig et tilbud om to år med mulighet for et tredje, nå har de lagt til et år og i tillegg kommet med en lønnsøkning.

Barça er optimistiske for at de vil lande Depay og er sikre på at de vil få spillerens samtykke neste uke.

Det Mateu Alemany og Ramon Planes hadde i tankene, var å kunngjøre signeringen av den tidligere Manchester United- og Olympique Lyon-spilleren i forrige uke, men det var ikke mulig fordi spilleren var i aksjon med Nederland mot Ukraina i Euro 2020. Nå er planen er å avslutte operasjonen før generalforsamlingen 20. juni.

Manager Ronald Koemann har ønsket seg Depay lenge, han er overbevist om at den 27 år gamle spissen vil heve nivået og effektiviteten i Barcelonas angrep. Eksperter mener det var styrke foran mål sviktet dem i tittelløpet og Champions League. Koeman har vært i kontakt med spilleren og er i likhet med klubben trygg på at overgangen vil gå gjennom.

Manageren er for tiden i Portugal, hvor sønnen Tim gifter seg i Algarve, han håper å ha noen flere gode nyheter de neste dagene.

Les: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder