(c) Bilde: Tottenham Hotspur Kieran Trippier

Det må være multitasking på høyeste hold å følge med på Champions League semifinalen mellom Tottenham og Ajax og samtidig skrive om en av Spurs store spillere fra sist sesong. – Den engelske landslagsspilleren Kieran Trippier var en av de som fikk en god dose skryt etter sommerens VM Sluttspill, men etter det var det som om noe av luften gikk ut. 

Ifølge Napolis offisielle radiostasjon, Radio Kiss Kiss Napoli,(som vi hører på hele tiden på grunn av den gode musikken, (italiensk disco) blir det fortalt at Trippier er «veldig nær» ved å signere for de lyseblå.

Les: Videoen som gir Liverpool-supportere gåsehud!

«Både Napoli og Juventus er interessert i Trippier», sier Valter De Maggio, ifølge Football Italia. Og fortsetter: «Defensivt er han veldig sterk. Han er enda bedre enn hva Maicon eller Cafu var defensivt. Han er veldig nær ved å signere for Napoli»

Trippier som gikk sine ungdoms-fotballår i Manchester City har ikke fått noen A-Kamper der, veien opp i Premier League gikk som for så mange gjennom låneavataler. – Han har vært i Barnsley og Burnley på låneopphold.

Han ble Burnley-spiller på permanent basis og fikk over 150 kamper for «The Clarets», før han i 2015 meldte overgang til Tottenham.

Radioshowet fortalte også at kona Charlotte Trippier krever en god skole for deres to barn hvis et flytte skal være aktuelt. – De sier at det allerede skal være kontaktet skoler i Napoli.

Les: «Alle sa jeg sendte meldingen, derfor skjøt han»