Reeva Steenkamp

Reeva Steenkamp og Oscar Pistorius var et par skjøt helt til han skjøt henne på Valentinsdagen 2013. (14 februar for deg som ikke følger med på slike ting)

Mange har lurt på hvordan en som hadde alt (unntatt føtter), vakker model kjæreste, OL gull, masse penger og berømmelse kunne skyte sin kjæreste. – Spekulasjonene har handlet om sjalusi, hvor en ex av Steenkamp ble pekt ut som den som «ødela» alt med en tekstmelding.

Seks år etter drapet snakker Rugbystjernen Francois Hougaard ut for første gang ut om ryktene at han var utløsende faktor for at Oscar Pistorius drepte Reeva Steenkamp.

– Det er alle folk spurte meg om, sier Hougaard til Daily Mail.

Reeva Steenkamp ble skutt av sin kjæreste, den Oscar Pistorius (bladerunner) i parets felles hjem på Valentinerdagen 2013. For mordet ble Pistorius dømt til 13 år og fem måneder i fengsel etter mange runder i retten.

Les: Når Zuccarello dyttes opp på førsterekka – da skjer det!

Det gikk rykter om at den sydafrikanske rugbystjernen Francois Hougaard skal ha sendt en SMS til Steenkamp som Pistorius oppdaget og at han i sjalusi skjøt henne.

– Alle sa jeg sendte en melding til Reeva, og det var derfor han skutt henne. Jeg hadde ingenting å gjøre med henne lenger, men det var alt alle folk spurte meg om. Det var en vanskelig tid, sier Hougaard til Daily Mail.

Les på Popidol: Quentin Tarantino ferdig med nytt Star Trek manus

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Trust the process ??

Et innlegg delt av Francois Hougaard (@francoishougaard_)

Har gått til en psykolog
Francois Hougaard og modellen Reeva Steenkamp hadde tidligere vært sammen.

«En av mine beste venner ringte meg syv ganger da jeg spilte golf. Det var et sjokk å høre hva som skjedde#, sier han.

31-åringen var involvert i rettssaken til Oscar Pistorius og sier at det var tøft mentalt og at det påvirket hans sportskarriere.

«Det var tøft å spille rugby når du er 80 prosent mentalt tilstede. Hvis du ikke er mentalt der du må være, spiller du ikke bra. Jeg dro til en psykolog for å snakke om det. Det lærte meg å håndtere negative følelser», sier Hougaard.

Les på F7: Kina vil “gjenoppbygge” Silkeveien for mer enn 430 milliarder kroner