Eric Dier

I flere sesonger var Eric Dier (Eric Jeremy Edgar Dier) en av Tottenhams aller viktigste spillere, han var fast på laget og en del av det engelske landslaget både i EM i 2016 og VM i 2018.  

For et år siden begynte det å gå nedoverbakke, siden 8. desember i fjor bare har spilt 14 kamper.

Flere forskjellige skader er blitt nevnt uten at vi har sett de skje, hverken på banen eller trening- Nå forteller Dier den virkelige årsaken til at han har vært borte så mye. Han har rett og slett vært syk som et resultat av en betent blindtarm.

Klubben trodde det var magetrøbbel som flere spillere fikk før en kamp mot Burnley – men det viste seg at hans blindtarm var perforert og betent:

«Det var ganske alvorlig».

«Jeg var hjemme og ble rushet til sykehuset og ble operert med en gang. Jeg var veldig heldig på den måten, men det ble veldig vanskelig i etterpå. Jeg ble ikke frisk», forteller Dier til The Guardian.

«Immunsystemet mitt slet med medisinen, og jeg ble syk. Folk sa at jeg var skadet, men jeg ble aldri skadet. Jeg ble bare syk på grunn av blindtarmen min, og det var frustrerende».

Da han kom tilbake til trening mer enn en måned etter operasjonen, var føltes det ikke som før. Han hadde problemer med å komme seg etter en treningsøkt eller kamp og dermed ble det langt mellom kampene.

Noe var galt, og han var lettet da sesongen var slutt, og han kunne komme seg ordentlig og fokusere på å komme i form for den nye sesongen.

Men det var ikke slik det gikk. Han måtte gjennomgå en ny operasjon og derfor ble sesongstarten ødelagt.

Les: Jürgen Klinsmann tilbake etter ti år

Nå begynner det imidlertid å se lysere ut for midtbanespilleren.

Onsdag spilte han alle 90 minutter av Champions League-kampen mot Red Star i Beograd, og han velger å se det som et vendepunkt.

«En stund har jeg følt at jeg er på vei tilbake. Det har vært noen uheldige omstendigheter – blindtarmen min, for så å komme tilbake, men bli tvunget til en ny operasjon. Men etter det har jeg vært veldig god».

«Det jeg gikk gjennom var ikke normalt for noen. Det var en veldig merkelig opplevelse, men forhåpentligvis er det noe jeg kan komme ut av. Det er det det er, men det er over. Nå ser jeg bare fremover»

Les: Idiotene som prøvde å rane Mesut Özil og Sead Kolasinac er dømt!