Har akseptert tingenes tilstand, da blir det mål. (foto: tottenham, twitter)

Det så en stund til å bli en flau kveld for Mourinho mot Lokomotiv Plovdiv i Europaligaens andre kvalifiseringsrunde. Så svelget Mourinho stoltheten og satte innpå Tanguy Ndombele.

Den franske landslagsspilleren har vært i tottene på Mourinho helt siden Pochettino ble skviset ut av klubben. Alle piler har pekt ut av klubben for midtbanespilleren, på torsdag fikk han muligheten til å gjøre jobben sin.

Les: Mauricio Pochettino: «Drømmer om å trene Real Madrid»

Ndombele kom på banen da Spurs lå under 1-0. Franskmannen var sikkerheten selv, der pasningene satt hundre prosent. 21 av de 26 pasningene på motstandernes halvdel. Harry Kane sørget for utligning på straffe, matchvinner-rollen tok Ndombele seg selv av.

2-1 og kvelden såvidt reddet for Tottenham og Mourinho. Noen som lurte på hvilket spørsmål som ble dyttet opp foran Mourinho etter kampen?

-Tanguy er i en utviklingsprosess. Forrige sesong var han ikke det. Da var han låst i en situasjon hvor jeg ikke så noen utvikling. Nå trener han veldig bra. Akkurat nå tror jeg på Tanguy. Jeg har aldri tvilt på kvalitetene hans, jeg tvilte i perioder på motivasjonen, commitment og hans holdning, svarer Mourinho.

Les på F7: Premier League skal selvfølgelig deles med Kina, Boris

Så drar Mourinho en historie som skal forklare den «mirakuløse endringen» hos Ndombele.

-Luka Modrid hos Real Madrid, etter seks måneder var han valgt av fans og presse til den verste signeringen i Reals historie. Noen måneder senere var han mester, så mester i Europa, så valgt til beste spiller i verden. Når talentet er der, kan mye skje med tilpasning, avslutter Mourinho.

Vi tolker det som at Ndoumble har tilpasset seg Mourinhos regime. Da kommer resultatene. Fortsett sånn, gutter!

Les: Independent: Manchester United har åpnet nok en nødutgangsdør