Mauricio Pochettino.(foto: pochettino, twitter)

Det var en eneste grunn til at Mauricio Pochettino ikke ble tilbudt jobben som ny Barcelona manager etter de sparket Quique Setien. – Som leder i Espanyol kom den argentinske manageren med en rekke uttalelser som var kontroversielle, blant annet at han aldri ville trene Barcelona. Man kan si mye om gutta på Camp Nou, men de glemmer aldri!.

Mauricio Pochettino fikk sparken i Tottenham mot slutten av 2019 bare måneder etter han for første gang i klubbens historie ledet dem til Champions League finale. – Det har egentlig ikke vært en ledig managerjobb siden det hvor ikke pressen har fundert på om han skal overta. Det var også tilfelle i sommer, men telefonen kom aldri fra Barcelona og de gikk til slutt for den nederlandske landslagssjefen Ronald Koeman.

Les: Har bestemt seg for å saksøke Barcelona

Utelukker ikke Barcelona, men drømmer om Real Madrid

«Jeg ble ikke tilbudt jobben i Barca, men jeg kunne heller ikke se meg selv jobbe under Bartomeu», sier Pochettino ifølge Marca og forklarer om den gangen han sa at han aldri ville trene Barca:

«Jeg var ironisk da. Det var på min første pressekonferanse i Tottenham at de ba meg om Barcelona. Jeg sa noen ironiske ting og gikk sannsynligvis litt for langt. Det var sannsynligvis søt musikk for de hardeste Espanyol-fansen, men jeg vil ikke snakke på deres vegne».

«Verken PSG, Juventus eller Inter nærmet seg i sommer. Imidlertid mottok jeg telefoner fra Benfica og Monaco».

«Jeg vet ikke om jeg noen gang blir trener i Real Madrid, men det er selvfølgelig min drøm. Det er en av de største klubbene i verden, og alle har en liste over drømmer».

Les på Engelskeklubber: Rhian Brewster selges, men er ikke tapt for Liverpool