Christian Eriksen

Klokken tikker ubønnhørlig mot det som helt klart blir en kraftig nedtur for Brentford som har den danske stjernen Christian Eriksen i stallen. – Klubben som har klar seg overraskende bra i sin debut sesong i Premier League skrev i vinter bare under på en seks måneders avtale, en avtale de skulle ønske var mye lenger.

Football Insider melder at gamleklubben til Christian Eriksen Tottenham er svært ivrige etter å hente han tilbake. Eriksen, som var en svingtur innom Inter Milan har ikke glemt hvor han fikk sitt internasjonale gjennombrudd.

Det er ventet rift om Eriksens signatur når dansken skal bestemme seg for fremtiden ved utløpet av kontrakten til sommeren, og større klubber melder seg sakte på banen. – Han har det som plommen i egget i Brentford, men gamle venner og noe større frister.

Les: Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus

Ifølge Football Insiders-kilder jobber Tottenham nå intenst for å bringe Eriksen tilbake til klubben, som han representerte over 300 ganger fra 2013 til 2020. Eriksen er svært interessert i Tottenham, som blant annet vil gjenforene ham med Antonio Conte. De to ble også kjent med hverandre under Eriksens tid i Inter.

30 år gamle Christian Eriksen har seks kamper for Brentford og nettet én gang. Biene har vunnet fem av de seks kampene.